Waarmee kunnen we u helpen?

SIGNAAL7: de partner die ondersteunt bij het uitbreiden en beveiligen van uw telecom infrastructuur.

DIENSTEN SIGNAAL7

Voor alle organisaties die afhankelijk zijn van het goed functionerend communicatie netwerk en op zoek zijn naar een professionele kennispartner, is SIGNAAL7 de partner voor het verbinden, beveiligen en beheren van telefonie koppelingen.

SIGNAAL7 is gespecialiseerd in de Session Border Controller oplossingen van het Audiocodes.

We onderscheiden ons door onze proactieve houding en 'kleinschaligheid'. Hierdoor zijn we in staat om snel te reageren op klantvragen. SIGNAAL7 is flexibel, professioneel en beschikt over de benodigde kennis om u optimaal te ondersteunen.

SIGNAAL7 kan u ondersteunen met:
* Advies
* Ontwerp
* (Interoperabaliteit) Test
* Implementatie
* Nazorg & Support
* Troubleshooting

We komen graag met u in gesprek om gezamenlijk te bepalen hoe SIGNAAL7 u en uw telefonie infrastructuur kunnen helpen.

Over AudioCodes Ltd.

AudioCodes Ltd. ontwerpt, produceert en verkoopt geavanceerde Voice over IP en geconvergeerde VoIP en Data networking producten en applicaties aan telecom service providers en bedrijven via een indirect verkoopkanaal van geaccrediteerde distributeurs. AudioCodes producten worden wereldwijd geïnstalleerd in zowel IP, Mobiel, Kabel en Breedband netwerken als ook in de netwerken van MKB- en grootzakelijke bedrijven. Het portfolio omvat een diversiteit aan innovatieve en kosteneffectieve producten voor geconvergeerde netwerken, zoals Media Gateways, Enterprise Session Border Controllers (E-SBC), Residential Gateways, Multi-Service Business Routers, IP Phones, Mobile VoIP Clients, Media Servers en Value Added Software Applicaties. AudioCodes investeert veel energie in de invloed die AudioCodes producten hebben op het milieu gedurende de levenscyclus, van productontwikkeling en productie tot in gebruik name en end-of-life fase. Beleid gericht op duurzaamheid is doorgevoerd in het ontwerp van de producten en de uitvoer in het productieproces. AudioCodes heeft zich verbonden aan het ”AudioCodes Going Green” initiatief en voert dit door in de gehele supply chain

10 Reasons to Choose AudioCodes’ Enterprise SBC

Lees het interessante overzicht van Audiocodes wat de 10 redenen zijn waarom organisaties kiezen voor een Session Border Controller oplossing van AudioCodes.

Onze werkwijzein 3 eenvoudige stappen

Iedere klant, ieder project is anders. Maar de wens is hetzelfde! Op een gestructureerde manier de eindoplossing realiseren.

Advies

De start is een goed gesprek over technische en functionele eisen.

Ontwerp & Test

Op basis van een detail ontwerp wordt de oplossing uitvoerig getest.

Uitrol & Support

Na een succesvolle uitrol blijft support belangrijk voor een goede bedrijfsvoering.

Stel u vraag aan SIGNAAL7

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie? Maak gebruik van ons contactformulier voor het stellen van uw vraag. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel onze medewerkers

Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met één van onze medewerkers via 06-25090615.

E-mail

Een e-mail sturen mag natuurlijk ook: advies{a}signaal7.nl.

TOP