Wie is SIGNAAL7?

De partner voor het realiseren van betrouwbare voice koppelingen.

Over ons: SIGNAAL7

SIGNAAL7 is nieuwe partij binnen de uitdagende Nederlandse telecom markt. Een partner die kan helpen met het realiseren van betrouwbare, veilige en beheersbare koppelingen van uw telecom infrastructuur.

SIGNAAL 7 biedt SIP gerelateerde diensten, hardware en oplossingen voor zowel Service Providers, Enterprise organisaties als het MKB.
SIGNAAL7 is gespecialiseerd in oplossingen op basis van het Audiocodes portfolio.

De naam SIGNAAL7 is afgeleid van de 'spannendste' laag uit het OSI model; Layer 7. Tel daarbij op dat iedere SIP sessie start met het opzetten van de juiste signalering en de naam is geboren.

Over AudioCodes Ltd.

AudioCodes Ltd. ontwerpt, produceert en verkoopt geavanceerde Voice over IP en geconvergeerde VoIP en Data networking producten en applicaties aan telecom service providers en bedrijven via een indirect verkoopkanaal van geaccrediteerde distributeurs. AudioCodes producten worden wereldwijd geïnstalleerd in zowel IP, Mobiel, Kabel en Breedband netwerken als ook in de netwerken van MKB- en grootzakelijke bedrijven. Het portfolio omvat een diversiteit aan innovatieve en kosteneffectieve producten voor geconvergeerde netwerken, zoals Media Gateways, Enterprise Session Border Controllers (E-SBC), Residential Gateways, Multi-Service Business Routers, IP Phones, Mobile VoIP Clients, Media Servers en Value Added Software Applicaties. AudioCodes investeert veel energie in de invloed die AudioCodes producten hebben op het milieu gedurende de levenscyclus, van productontwikkeling en productie tot in gebruik name en end-of-life fase. Beleid gericht op duurzaamheid is doorgevoerd in het ontwerp van de producten en de uitvoer in het productieproces. AudioCodes heeft zich verbonden aan het ”AudioCodes Going Green” initiatief en voert dit door in de gehele supply chain

Onze werkwijzein 3 eenvoudige stappen

Iedere klant, ieder project is anders. Maar de wens is hetzelfde! Op een gestructureerde manier de eindoplossing realiseren.

Advies

De start is een goed gesprek over technische en functionele eisen.

Ontwerp & Test

Op basis van een detail ontwerp wordt de oplossing uitvoerig getest.

Uitrol & Support

Na een succesvolle uitrol blijft support belangrijk voor een goede bedrijfsvoering.

Stel u vraag aan SIGNAAL7

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie? Maak gebruik van ons contactformulier voor het stellen van uw vraag. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel onze medewerkers

Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met één van onze medewerkers via 06-25090615.

E-mail

Een e-mail sturen mag natuurlijk ook: advies{a}signaal7.nl.

TOP